Katup Bantuan Tekanan Besi
  • Katup Bantuan Tekanan BesiKatup Bantuan Tekanan Besi

Katup Bantuan Tekanan Besi

We supply Ductile Iron Pressure Valve Valve. HISPEED® Ductile Iron Pressure Valve matesi tekanan mlebu kanthi ngatasi tekanan sing luwih gedhe lan nyegah tekanan garis pipa saka mundhak nganti maksimal. Katup Bantuan Tekanan Besi Ductile dirancang kanggo dipasang ing sambungan pasokan banyu menyang alat penyiram , banjir, sistem busa, utawa sistem proteksi geni standpipe. Katup Bantuan Tekanan Besi Ductile nyedhiyakake flange utawa alur, gampang dipasang lan gampang diakses. Kita ngarep-arep dadi mitra jangka panjang ing China.

Kirim Pitakonan

Deskripsi Produk

Katup Bantuan Tekanan Besi


1.Pambuka Produk

The HISPEED® Katup Bantuan Tekanan Besis limit inlet pressure by relieving excess pressure and prevent pipe line pressure from rising to maximum.The Katup Bantuan Tekanan Besis are designed for installation in the water supply connection to sprinkler, deluge, foam systems, or standpipe fire protection systems.The Katup Bantuan Tekanan Besi features a flange or a groove, easy installation and accessibility. We are expecting to become your long term partner in China.


2. Parameter Produk (Spesifikasi)



3. Fitur Produk lan Aplikasi

Katup relief matesi tekanan mlebu kanthi ngatasi tekanan sing berlebihan

Tekanan tekanan: Ngalangi tekanan garis pipa saka nganti katup maksimun

Operasi liwat sawetara aliran sing jembar

Rentang pangaturan tekanan mlebu: 65-180PSI

Bukaan cepet lan kacepetan nutup sing bisa disetel

Flanged and Drilling Ngrampungake karo ANSI B16.1 Class125 / EN 1092-2 PN16 / Dimensi alur tundhuk karo AWWA C606

300psi

Interior lan Eksterior Epoxy Dilapisi Fusion dadi Standar AWWA C550


4. Rincian Produk


5. Pangiriman, Pengiriman Lan Servis

Kirim saka Qingdao utawa Seaports liyane


6. FAQ

 

Q

A

1

Pira dina sampeyan kudu nginstal peralatan kasebut?

Ora dikarepake

2

Pira staf ing luar negeri sing sampeyan kirim kanggo nginstal peralatan kasebut?

Ora dikarepake

3

Apa aku bisa ngirim dhuwit menyang sampeyan, banjur sampeyan mbayar supplier liyane?

YES

4

Apa aku bisa ngirim barang saka pemasok liyane menyang pabrik sampeyan? Banjur mbukak bebarengan?

YES

5

Kapan sampeyan bakal ninggalake pabrik lan preinan festival musim semi?

Miturut peraturan nasional.

6

Apa peralatan kasebut bisa dipasang ing cuaca sing panas?

YES

7

Apa produk sampeyan bisa dipasang ing cuaca sing adhem?

YES

8

Apa sampeyan duwe kantor ing Shanghai utawa guangzhou sing bisa dakunjungi?

TANPA BISA.

9

Apa sampeyan bisa ngutus staf sampeyan kanggo nginstal peralatan kasebut?

Ora dikarepake

10

Apa aku mung bisa tuku suku cadang saka sampeyan?

YES

11

Apa sampeyan bakal melu pameran kanggo nampilake produk sampeyan?

YES

12

Apa sampeyan bisa ngirim peralatan menyang gudangku ing guangzhou?

YES

13

Suwene sampeyan kudu nyedhiyakake pilihan ngrancang kanggo kita?

Paling 3 dina.

14

Apa standarisasi produk sampeyan?

AWWA BS AIP WRAS FM.

15

Kepiye carane ngemas peralatan kasebut?

Rembugan karo pelanggan.

16

Apa sampeyan bisa ngrancang peralatan miturut ukuran kita?

YES

17

Pira taun sampeyan perusahaan nggawe peralatan iki?

5 taun.

18

Sertifikat sing sampeyan duwe kanggo peralatan sampeyan?

FM.

19

Pira staf sampeyan ing pabrik sampeyan?

200

20

Apa sampeyan duwe agen ing negara iki?

TANPA BISA.

21

Apa sampeyan duwe gambar proyek nyata saka peralatan kasebut?

YES

22

Sepira jarak pabrik sampeyan saka hotel kutha?

10 km.

23

Adoh pabrik sampeyan saka bandara?

10 km.

24

Suwene wektu kanggo njupuk saka guangzhou menyang pabrik sampeyan?

5 jam.

25

Dununge pabrik sampeyan?

Kota Weifang, provinsi Shandong.

26

Apa sampeyan nyedhiyakake suku cadang gratis?

Iku gumantung.

27

Apa umur sawetara produk sampeyan?

Kabeh wong.

28

Apa sampeyan duwe manual instalasi sing rinci lan profesional?

YES

29

Yen OEM bisa ditampa?

YES

30

Apa sampeyan nyedhiyakake conto? Gratis utawa dikenani biaya?

Iku gumantung.

31

Apa jangka pembayaran sampeyan?

30% pambayaran sadurunge, 70% mbayar sadurunge dikirim.

32

Apa MOQ sampeyan?

Wadah siji.

33

Apa sampeyan perusahaan dagang utawa pabrikan?

Perusahaan klompok gabungan Perdagangan lan Industri.

34

Suwene kiriman sampeyan?

25-40 dina.





Hot Tags: Katup Bantuan Tekanan Besi Ductile, China, Produsen, Pemasok, Pabrik, Murah, Rega murah, Maju, Kualitas, FM