Katup Nyuda Tekanan Duktil
  • Katup Nyuda Tekanan DuktilKatup Nyuda Tekanan Duktil

Katup Nyuda Tekanan Duktil

We supply Valve Ductile Reducing Valve. Katup Nyuda Tekanan Ductile HISPEED nyuda tekanan inlet sing luwih dhuwur menyang tekanan outlet ngisor. Katup Ngurangi Tekanan Duktil dirancang kanggo instalasi ing sambungan pasokan banyu menyang sistem taburan, banjir, busa, utawa sistem proteksi geni standpipe. Valve Reducing Valve nduweni flange utawa alur, gampang dipasang lan bisa diakses. Kita ngarep-arep dadi mitra jangka panjang ing China.

Kirim Pitakonan

Deskripsi Produk

Katup Nyuda Tekanan Duktil


1.Pambuka Produk

The HISPEED® Katup Nyuda Tekanan Duktils reduce a higher inlet pressure to a lower outlet pressure.The Katup Nyuda Tekanan Duktils are designed for installation in the water supply connection to sprinkler, deluge, foam systems, or standpipe fire protection systems.The Pressure Reducing Valve features a flange or a groove, easy installation and accessibility. We are expecting to become your long term partner in China.


2. Parameter Produk (Spesifikasi)



3. Fitur Produk lan Aplikasi

Tekanan stopkontak pancet liwat kisaran aliran

Katup utama sing dioperasikake pilot ora kena tekanan

Tekanan outlet bisa diatur karo sekrup singe

Bisa dijaga tanpa dicopot saka garis pipa

Kacepetan mbukak / respon sing bisa disetel

Regulasi sing stabil kanthi aliran cedhak nol

Flanged and Drilling Ngrampungake karo ANSI B16.1 Class125 / EN 1092-2 PN16 / Dimensi alur tundhuk karo AWWA C606

300psi / PN16

Interior lan Eksterior Epoxy Dilapisi Fusion dadi Standar AWWA C550


4. Rincian Produk



5. Pangiriman, Pengiriman Lan Servis

Kirim saka Qingdao utawa Seaports liyane


6. FAQ

 

Q

A

1

Pira dina sampeyan kudu nginstal peralatan kasebut?

Ora dikarepake

2

Pira staf ing luar negeri sing sampeyan kirim kanggo nginstal peralatan kasebut?

Ora dikarepake

3

Apa aku bisa ngirim dhuwit menyang sampeyan, banjur sampeyan mbayar supplier liyane?

YES

4

Apa aku bisa ngirim barang saka pemasok liyane menyang pabrik sampeyan? Banjur mbukak bebarengan?

YES

5

Kapan sampeyan bakal ninggalake pabrik lan preinan festival musim semi?

Miturut peraturan nasional.

6

Apa peralatan kasebut bisa dipasang ing cuaca sing panas?

YES

7

Apa produk sampeyan bisa dipasang ing cuaca sing adhem?

YES

8

Apa sampeyan duwe kantor ing Shanghai utawa guangzhou sing bisa dakunjungi?

TANPA BISA.

9

Apa sampeyan bisa ngutus staf sampeyan kanggo nginstal peralatan kasebut?

Ora dikarepake

10

Apa aku mung bisa tuku suku cadang saka sampeyan?

YES

11

Apa sampeyan bakal melu pameran kanggo nampilake produk sampeyan?

YES

12

Apa sampeyan bisa ngirim peralatan menyang gudangku ing guangzhou?

YES

13

Suwene sampeyan kudu nyedhiyakake pilihan ngrancang kanggo kita?

Paling 3 dina.

14

Apa standarisasi produk sampeyan?

AWWA BS AIP WRAS FM.

15

Kepiye carane ngemas peralatan kasebut?

Rembugan karo pelanggan.

16

Apa sampeyan bisa ngrancang peralatan miturut ukuran kita?

YES

17

Pira taun sampeyan perusahaan nggawe peralatan iki?

5 taun.

18

Sertifikat sing sampeyan duwe kanggo peralatan sampeyan?

FM.

19

Pira staf sampeyan ing pabrik sampeyan?

200

20

Apa sampeyan duwe agen ing negara iki?

TANPA BISA.

21

Apa sampeyan duwe gambar proyek nyata saka peralatan kasebut?

YES

22

Sepira jarak pabrik sampeyan saka hotel kutha?

10 km.

23

Adoh pabrik sampeyan saka bandara?

10 km.

24

Suwene wektu kanggo njupuk saka guangzhou menyang pabrik sampeyan?

5 jam.

25

Dununge pabrik sampeyan?

Kota Weifang, provinsi Shandong.

26

Apa sampeyan nyedhiyakake suku cadang gratis?

Iku gumantung.

27

Apa umur sawetara produk sampeyan?

Kabeh wong.

28

Apa sampeyan duwe manual instalasi sing rinci lan profesional?

YES

29

Yen OEM bisa ditampa?

YES

30

Apa sampeyan nyedhiyakake conto? Gratis utawa dikenani biaya?

Iku gumantung.

31

Apa jangka pembayaran sampeyan?

30% pambayaran sadurunge, 70% mbayar sadurunge dikirim.

32

Apa MOQ sampeyan?

Wadah siji.

33

Apa sampeyan perusahaan dagang utawa pabrikan?

Perusahaan klompok gabungan Perdagangan lan Industri.

34

Suwene kiriman sampeyan?

25-40 dina.





Hot Tags: Katup Pengurangan Tekanan Duktil, China, Produsen, Pemasok, Pabrik, Murah, Rega murah, Maju, Kualitas, FM