Katup Proteksi Kebakaran

Katup Proteksi Kebakaran digawe ing China bisa dituku kanthi rega murah saka Hispeed. Iki Produsen lan Pabrik Produk berkualitas tinggi ing China. Kita minangka perusahaan China sing bisa nyedhiyakake layanan Produk Khusus. Yen sampeyan pengin Pricelist lan Quotation, sampeyan bisa takon karo ninggalake pesen. Kita bakal bali maneh kanthi cepet.
View as  
 
  • Kita nyuplai 300PSI Rising Stem Resilient-Seated Gate Valve. Katup gerbang nyedhiyakake aliran lengkap kanthi tekanan minimal. Katup gerbang dirancang kanggo dadi katup kontrol utama ing sistem pemercik api otomatis. Katup gerbang nduweni flange Kelas 125, koneksi ujung wajah datar supaya gampang dipasang lan bisa diakses. Sekrup njaba lan katup gerbang yoke disaranake nalika ditutup kanthi positif lan indikator visual cepet kanggo posisi mbukak / tertutup dibutuhake. Katup iki nduweni batang sing wis alur kanggo pemasangan switch tamper. Didhaptar dening Laboratorium Underwriter saka FM sing Disetujoni. Kita ngarep-arep bakal dadi mitra jangka panjang ing China.

  • 300PSI Non-Rising Stem Resilient-Seated Gate Valve. Katup gerbang nyedhiyakake aliran lengkap kanthi tekanan minimal. Katup gerbang dirancang kanggo dadi katup kontrol utama ing sistem pemercik api otomatis. Katup gerbang nduweni flange Kelas 125, koneksi ujung wajah datar supaya gampang dipasang lan bisa diakses. Kita ngarep-arep dadi mitra jangka panjang ing China.

  • BS PN16 Rising Stem Resilient-Seated Gate Valve. Katup gerbang nyedhiyakake aliran lengkap kanthi tekanan minimal. Katup gerbang dirancang kanggo dadi katup kontrol utama ing sistem pemercik api otomatis. Katup gerbang dilengkapi flange PN16, koneksi ujung wajah sing dipasang supaya gampang dipasang lan bisa diakses. Katup gerbang sekrup lan yoke (OS&Y) dianjurake nalika ditutup positif lan indikator visual cepet mbukak / posisi tertutup dibutuhake. Katup iki nduweni batang sing wis alur kanggo pemasangan switch tamper. Didhaptar dening Laboratorium Underwriter saka FM sing Disetujoni. Kita ngarep-arep bakal dadi mitra jangka panjang ing China.

  • We supply BS PN16 Non-Rising Stem Resilient-Seated Gate Valve. Valve gapura nyedhiyakake aliran penuh kanthi tekanan minimal. Katup gerbang dirancang kanggo dadi katup kontrol utama ing sistem pemercik api otomatis. Katup gerbang dilengkapi flange PN16, koneksi ujung wajah sing dipasang supaya gampang dipasang lan bisa diakses. Kita ngarep-arep dadi mitra jangka panjang ing China.

  • Kita nyuplai DIN PN16 Rising Stem Resilient-Seated (OS lan Y) Gate Valve. Katup gerbang nyedhiyakake aliran lengkap kanthi tekanan minimal. Katup gerbang dirancang kanggo dadi katup kontrol utama ing sistem pemercik api otomatis. Katup gerbang dilengkapi flange PN16, koneksi ujung wajah sing dipasang supaya gampang dipasang lan bisa diakses. Katup gerbang sekrup lan yoke (OS lan Y) dianjurake nalika ditutup positif lan indikator visual cepet mbukak / posisi tertutup dibutuhake. Katup iki nduweni batang sing wis alur kanggo pemasangan switch tamper. Didhaptar dening Laboratorium Underwriter saka FM sing Disetujoni. Kita ngarep-arep bakal dadi mitra jangka panjang ing China.

  • We supply DIN PN16 Non-Rising Stem Resilient-Seated (NRS) Valve Gate. Valve gapura nyedhiyakake aliran penuh kanthi tekanan minimal. Katup gerbang dirancang kanggo dadi katup kontrol utama ing sistem pemercik api otomatis. Katup gerbang dilengkapi flange PN16, koneksi ujung wajah sing dipasang supaya gampang dipasang lan bisa diakses. Kita ngarep-arep dadi mitra jangka panjang ing China.

Hispeed minangka pabrikan lan pemasok Katup Proteksi Kebakaran sing misuwur ing China. Yen jumlah Grosir sampeyan akeh, kita bisa menehi rega murah. Sing luwih penting, kita ora mung nyedhiyakake layanan khusus lan produk canggih, nanging uga nyedhiyakake conto gratis. Sampeyan bisa yakin bisa tuku adol panas lan Katup Proteksi Kebakaran kualitas dhuwur kanthi rega murah ing China saka kita. Sugeng rawuh kanca lan pelanggan saka omah lan luar negeri kanggo ngunjungi pabrik lan muga-muga bisa kerja sama karo perusahaan sampeyan.