Produk

View as  
 
  • Kita nyuplai 300PSI Rising Stem Resilient-Seated Gate Valve. Katup gerbang nyedhiyakake aliran lengkap kanthi tekanan minimal. Katup gerbang dirancang kanggo dadi katup kontrol utama ing sistem pemercik api otomatis. Katup gerbang nduweni flange Kelas 125, koneksi ujung wajah datar supaya gampang dipasang lan bisa diakses. Sekrup njaba lan katup gerbang yoke disaranake nalika ditutup kanthi positif lan indikator visual cepet kanggo posisi mbukak / tertutup dibutuhake. Katup iki nduweni batang sing wis alur kanggo pemasangan switch tamper. Didhaptar dening Laboratorium Underwriter saka FM sing Disetujoni. Kita ngarep-arep bakal dadi mitra jangka panjang ing China.

  • 300PSI Non-Rising Stem Resilient-Seated Gate Valve. Katup gerbang nyedhiyakake aliran lengkap kanthi tekanan minimal. Katup gerbang dirancang kanggo dadi katup kontrol utama ing sistem pemercik api otomatis. Katup gerbang nduweni flange Kelas 125, koneksi ujung wajah datar supaya gampang dipasang lan bisa diakses. Kita ngarep-arep dadi mitra jangka panjang ing China.

  • BS PN16 Rising Stem Resilient-Seated Gate Valve. Katup gerbang nyedhiyakake aliran lengkap kanthi tekanan minimal. Katup gerbang dirancang kanggo dadi katup kontrol utama ing sistem pemercik api otomatis. Katup gerbang dilengkapi flange PN16, koneksi ujung wajah sing dipasang supaya gampang dipasang lan bisa diakses. Katup gerbang sekrup lan yoke (OS&Y) dianjurake nalika ditutup positif lan indikator visual cepet mbukak / posisi tertutup dibutuhake. Katup iki nduweni batang sing wis alur kanggo pemasangan switch tamper. Didhaptar dening Laboratorium Underwriter saka FM sing Disetujoni. Kita ngarep-arep bakal dadi mitra jangka panjang ing China.

  • We supply BS PN16 Non-Rising Stem Resilient-Seated Gate Valve. Valve gapura nyedhiyakake aliran penuh kanthi tekanan minimal. Katup gerbang dirancang kanggo dadi katup kontrol utama ing sistem pemercik api otomatis. Katup gerbang dilengkapi flange PN16, koneksi ujung wajah sing dipasang supaya gampang dipasang lan bisa diakses. Kita ngarep-arep dadi mitra jangka panjang ing China.

  • Kita nyuplai DIN PN16 Rising Stem Resilient-Seated (OS lan Y) Gate Valve. Katup gerbang nyedhiyakake aliran lengkap kanthi tekanan minimal. Katup gerbang dirancang kanggo dadi katup kontrol utama ing sistem pemercik api otomatis. Katup gerbang dilengkapi flange PN16, koneksi ujung wajah sing dipasang supaya gampang dipasang lan bisa diakses. Katup gerbang sekrup lan yoke (OS lan Y) dianjurake nalika ditutup positif lan indikator visual cepet mbukak / posisi tertutup dibutuhake. Katup iki nduweni batang sing wis alur kanggo pemasangan switch tamper. Didhaptar dening Laboratorium Underwriter saka FM sing Disetujoni. Kita ngarep-arep bakal dadi mitra jangka panjang ing China.

  • We supply DIN PN16 Non-Rising Stem Resilient-Seated (NRS) Valve Gate. Valve gapura nyedhiyakake aliran penuh kanthi tekanan minimal. Katup gerbang dirancang kanggo dadi katup kontrol utama ing sistem pemercik api otomatis. Katup gerbang dilengkapi flange PN16, koneksi ujung wajah sing dipasang supaya gampang dipasang lan bisa diakses. Kita ngarep-arep dadi mitra jangka panjang ing China.