• Produsen Katup
  • Produsen Alat Grooving Roll
  • Produsen Fittings Press

Kekuwatan Pabrik

Didirikan ing 2016, Hispeed Group Inc. minangka pabrikan profesional. Grup kasebut nutupi 20000 meter persegi lan duwe 200 karyawan. Ana sawetara toko mesin.

Sertifikat kita

Iki diwenehi sertifikat ISO 9002 ,Enternational Management System (EMS) sertifikat ISO14001, sertifikat FM lan duwe paten kanggo penemuan lan sarana.

Penjualan sing Jembar

Kabeh katup standar manca kasebut laris banget ing 38 negara lan wilayah kayata Amerika Utara, Amerika Selatan, Eropa, Afrika, Timur Tengah lan Asia Tenggara.

Didhisiki ing 2016, Hispeed Group Inc. minangka pabrikan profesional sing nggabungake produksi, inovasi, R&D, lan penjualan Valve, Roll Grooving Tools, Press Fittings, alat pengering kamar mandi, mesin pamroses endhog lan produk liyane. Perusahaan kasebut nggatekake manajemen ilmiah lan kualitas. Iki diwenehi sertifikat ISO 9002 , Sistem Manajemen Lingkungan (EMS) sertifikat ISO14001 lan sertifikat FM. Grup kasebut nutupi 20000 meter persegi lan duwe 200 karyawan. Ana sawetara toko mesin. Iki diwenehake sertifikat ISO 9002 Sistem Manajemen Lingkungan (EMS) sertifikat ISO14001 lan sertifikat FM. Duwe sawetara paten kanggo panemuan lan utilitas. Pusat mesin horisontal, pusat mesin vertikal, mesin bubut CNC, mesin pengeboran, argon arc las, mesin las otomatis, peralatan lukisan priksa peralatan uji coba, lsp.