Babagan Kita

Profil Perusahaan

Didhisiki ing 2016, Hispeed Group Inc. minangka pabrikan profesional sing nggabungake produksi, inovasi, R&D, lan penjualan katup, alat grooving roll, alat penyiram geni, alat pengering kamar mandi, mesin pamroses endhog lan produk liyane. Perusahaan kasebut nggatekake banget marang ilmiah lan manajemen mutu. Iki diwenehake ISO9002sertifikat Sistem Manajemen Lingkungan (EMS) sertifikat ISO14001 lan sertifikat FM.Grup kasebut nutupi 20000 meter persegi lan duwe 200 karyawan. Ana toko mesin areseveral.


Aplikasi Produk

  Valve:Hispeed Group Inc. ngasilake katup tekanan dhuwur, medium & kurang saka kabeh jinis, kayata: Gerbang wesi, globe, cek lan katup kupu miturut standar MSS-SP, DIN, BS, AWWA lan JIS; Gerbang baja, globe, katup & bal kanggo saben API600, ANSI B16.34 lan BS; Saringan tipe Y wesi saben ANSI & BS; Dhiameter saka 1/2â € nganti 56â €. Tekanan kasebut saka 125LBS nganti 2500LBS, PN16 nganti PN300. Produk umume digunakake ing sistem pemadam kebakaran, sistem pasokan banyu lan saluran, sistem perawatan limbah, sistem uap lan sistem petrokimia.

  Alat Grooving GulungDidhukung dening gear nyuda struktur pompa hidrolik integral motorfeaturing lan piranti watesan ambane alur, saéngga bisa njamin alur berkualitas tinggi.

  Mesin Pangolah EndhogNyakup macem-macem mesin kanggo industri pamroses endhog, kayata, ngasilake endhog, ngumbah endhog, nyetak endhog, ndeteksi endhog lan ngolah endhog lsp.

  Kepala Sprinkler FireBisa digunakake ing restoran, toko, gudang, garasi lemah lan liya-liyane.

  Pencet Fittings:Bisa digunakake ing perawatan banyu lan banyu ngombe, minyak lan gas, pemanasan & tenaga, sistem HAVC, obat & panganan lan liya-liyane.

  China Cast Foundry:Ngonfigurasi 4 lini produksi casting DISA otomatis kanthi otomatis.


Sertifikat kita

Iki diwenehake ISO9002sertifikat Sistem Manajemen Lingkungan (EMS) sertifikat ISO14001 lan sertifikat FM. Have several patents for invention and utility.


Piranti Produksi

Pusat mesin horisontal, pusat mesin vertikal, mesin bubut CNC, mesin pengeboran, las busur argon, mesin las otomatis, peralatan tes peralatan uji tekanan, lsp.


Pasar Produksi

Kabeh katup standar manca kasebut laris banget ing 38 negara lan wilayah kayata Amerika Utara, Amerika Selatan, Eropa, Afrika, Timur Tengah lan Asia Tenggara.


Layanan kita

  Layanan pra-saleskita bakal menehi balesan tepat wektu kanggo konsultasi reguler utawa konsultasi teknis para pelanggan. Yen perlu, sampeyan bisa mangsuli lembar priksaan kanthi nggambar outline produk lan spesifikasi kinerja produk, bagean lan bahan utama, standar sing diadopsi, introduksi ringkes produk lan informasi liyane sing relevan.

  Layanan sales mediumDipuntedahaken tilak sawise kesepakatan.

  Layanan sawise-salesNalika nampa keluhan pelanggan babagan kualitas produk, balesan tepat wektu, pahami lan nemtokake rencana perawatan.