Katup Ngambang Remote Control Steel
  • Katup Ngambang Remote Control SteelKatup Ngambang Remote Control Steel

Katup Ngambang Remote Control Steel

We supply Valve Remote Control Float Valve. HISPEED® Float Control Valve or Flow Level Control Valve is a non-modulate. Valve Control Valve digunakake kanggo njaga tingkat banyu sing wis disetel, Pil float bakal mati nalika banyu tingkat mundhak nganti dhuwur, lan mbukak. Nalika level banyu mudhun. Bal float bisa dipasang kanthi kapisah ing tank banyu utawa nganggo katup utama. Katup Kontrol Float HISPEED® dirancang kanggo nginstal sambungan pasokan banyu menyang taburan, banjir. , sistem busa, utawa sistem proteksi geni standpipe. Katup Kontrol Float HISPEED® nyedhiyakake flange, gampang dipasang lan aksesibilitas. Kita ngarep-arep dadi mitra jangka panjang ing China.

Kirim Pitakonan

Deskripsi Produk

Katup Ngambang Remote Control Steel


1.Pambuka Produk

THE HISPEED & reg; Katup Kontrol Float utawa Katup Kontrol Tingkat Aliran minangka katup sing ora modulasi. Katup Kontrol Float digunakake kanggo njaga level banyu sing wis disetel, Pilot float bakal mati nalika level banyu munggah ing level dhuwur, lan mbukak. Nalika level banyu irungnya. Ngambangbal bisa dipasang kanthi kapisah ing tank banyu utawa nganggo katup utama.


THE HISPEED & reg; Katup Kontrol Float dirancang kanggo instalasi sambungan banyu kanggo panyiram, sistem banjir, utawa sistem proteksi geni standpipe. HISPEED & reg; Float Control Valve nyedhiyakake flange, gampang dipasang lan aksesibilitas. Kita ngarep-arep dadi mitra jangka panjang ing China.


2. Parameter Produk (Spesifikasi)



3. Fitur Produk lan Aplikasi

Desain sing cukup, kinerja stabil, umur panjang

Gampang diganti lan kasedhiya kanthi perawatan online

Katup jarum bisa nyetel kacepetan mbukak lan nutup katup utama

Flanged and Drilling Ngrampungake karo ANSI B16.5 Class125 / EN 1092-1 PN16 / Dimensi alur tundhuk karo AWWA C606

300psi / PN16

Interior lan Eksterior Epoxy Dilapisi Fusion dadi Standar AWWA C550


4. Rincian Produk



5. Pangiriman, Pengiriman Lan Servis

Kirim saka Qingdao utawa Seaports liyane


6. FAQ

 

Q

A

1

Pira dina sampeyan kudu nginstal peralatan kasebut?

Ora dikarepake

2

Pira staf ing luar negeri sing sampeyan kirim kanggo nginstal peralatan kasebut?

Ora dikarepake

3

Apa aku bisa ngirim dhuwit menyang sampeyan, banjur sampeyan mbayar supplier liyane?

YES

4

Apa aku bisa ngirim barang saka pemasok liyane menyang pabrik sampeyan? Banjur mbukak bebarengan?

YES

5

Kapan sampeyan bakal ninggalake pabrik lan preinan festival musim semi?

Miturut peraturan nasional.

6

Apa peralatan kasebut bisa dipasang ing cuaca sing panas?

YES

7

Apa produk sampeyan bisa dipasang ing cuaca sing adhem?

YES

8

Apa sampeyan duwe kantor ing Shanghai utawa guangzhou sing bisa dakunjungi?

TANPA BISA.

9

Apa sampeyan bisa ngutus staf sampeyan kanggo nginstal peralatan kasebut?

Ora dikarepake

10

Apa aku mung bisa tuku suku cadang saka sampeyan?

YES

11

Apa sampeyan bakal melu pameran kanggo nampilake produk sampeyan?

YES

12

Apa sampeyan bisa ngirim peralatan menyang gudangku ing guangzhou?

YES

13

Suwene sampeyan kudu nyedhiyakake pilihan ngrancang kanggo kita?

Paling 3 dina.

14

Apa standarisasi produk sampeyan?

AWWA BS AIP WRAS FM.

15

Kepiye carane ngemas peralatan kasebut?

Rembugan karo pelanggan.

16

Apa sampeyan bisa ngrancang peralatan miturut ukuran kita?

YES

17

Pira taun sampeyan perusahaan nggawe peralatan iki?

5 taun.

18

Sertifikat sing sampeyan duwe kanggo peralatan sampeyan?

FM.

19

Pira staf sampeyan ing pabrik sampeyan?

200

20

Apa sampeyan duwe agen ing negara iki?

TANPA BISA.

21

Apa sampeyan duwe gambar proyek nyata saka peralatan kasebut?

YES

22

Sepira jarak pabrik sampeyan saka hotel kutha?

10 km.

23

Adoh pabrik sampeyan saka bandara?

10 km.

24

Suwene wektu kanggo njupuk saka guangzhou menyang pabrik sampeyan?

5 jam.

25

Dununge pabrik sampeyan?

Kota Weifang, provinsi Shandong.

26

Apa sampeyan nyedhiyakake suku cadang gratis?

Iku gumantung.

27

Apa umur sawetara produk sampeyan?

Kabeh wong.

28

Apa sampeyan duwe manual instalasi sing rinci lan profesional?

YES

29

Yen OEM bisa ditampa?

YES

30

Apa sampeyan nyedhiyakake conto? Gratis utawa dikenani biaya?

Iku gumantung.

31

Apa jangka pembayaran sampeyan?

30% pambayaran sadurunge, 70% mbayar sadurunge dikirim.

32

Apa MOQ sampeyan?

Wadah siji.

33

Apa sampeyan perusahaan dagang utawa pabrikan?

Perusahaan klompok gabungan Perdagangan lan Industri.

34

Suwene kiriman sampeyan?

25-40 dina.





Hot Tags: Katup Ngambang Jauh Jauh Baja, China, Produsen, Pemasok, Pabrik, Murah, Rega murah, Maju, Kualitas, FM