Warta Industri

Tekan Fitting

2021-09-11

Kanggo profesional perdagangan, sambungan pipa kanthi aman penting kanggo sukses proyek. Nganti taun-taun pungkasan, pedagang tradisional ngandelake welding, brazing lan soldering kanggo ngrampungake sambungan. Nalika iki isih cara sing umum digunakake kanggo nginstalpipasistem, fittings penet kurban macem-macem keuntungan sing nggawe wong pilihan luwih saka welding utawa soldering ing sawetara kedadean. Kanggotukang ledeng,profesional HVAC,tukang bangunanlankontraktor mekanik komersialpadha, fitting penet solusi banget kanggo nyambungake pipa. Sinau babagan limang alasan paling dhuwur kanggo nggunakake fitting pers lan deleng carane bisa mbantu sampeyan ngembangake bisnis kontrak profesional.

1. Fitting penet ngirit wektu lan dhuwit.

Kanthi fitting penet, sambungan bisa digawe ing bagian sekedhik saka wektu sing njupuk kanggo las utawa solder pipa. Plus, Ngartekno kurang latihan dibutuhake kanggo operate ingalat tekandibandhingake welding, brazing utawa soldering. Iki ndadekake fitting pers solusi ngirit tenaga kerja sing apik, utamane nalika nginstal sistem pipa skala gedhe.

2. Sambungan pas penet aman.

Alat penetoperasi beda-beda miturut account, nanging siji bab sing konsisten punika kekuatan sambungan. Anggere pipa wis disiapake kanthi bener miturut instruksi pabrikan sistem alat penet, sambungan kasebut kuwat kaya sambungan sing dilas utawa disolder. Akeh alat press hidrolik duwe fitur siklus otomatis sing mung mateni nalika sambungan rampung, mula ora ana sing bisa ngira yen pipa wis disambungake kanthi lengkap utawa ora.

3. safety Jobsite wis apik karo fittings penet.

Ati-ati lan safetykudu tansah dadi sing paling penting ing papan kerja. Fitting pers nawakake keamanan tambahan amarga ora ana panas utawa nyala sing dibutuhake kanggo nyambungake. Iki nyuda resiko ciloko buruh ing proyek. Piranti safety sing kurang dibutuhake kanggo ngoperasikake alat penet dibandhingake karo welding utawa soldering, sing bisa nyedhiyakake penghematan biaya tambahan.

4. Fitting penet dinamis.

Amarga fitting pers kasedhiya ingtembaga,baja tahan karatlanbaja karbon, padha bisa karo sakbenere sembarang sistem pipa digawe saka bahan kasebut. Iki ndadekake dheweke cocok kanggo digunakake ing macem-macem aplikasi. Saka gas, petroleum lan korosif nganti uap lan banyu sing bisa diombe, mesthine ana solusi pas sing cocog kanggo proyek sampeyan.

5. Repairs bisa digawe cepet karo fittings penet.

Sanajan sistem pipa teles, sambungan fitting tekan isih bisa rampung. Iki ndadekake fitting pers cocok kanggo digunakake ing fasilitas komersial lan industri amarga operasi ora bakal diselani yen perlu kanggo ndandani. Fitting penet ngilangi kabutuhan kanggo mateni sistem pipa kanggo nindakake pangopènan.