Warta Perusahaan

  • Sajarah Pangembangan Katup Industri China

    2021-10-25

  • Katup shuttle ukurane cilik, gampang dipasang, lan kekhasan struktur piston njero nggawe tekanan medium meh ora ngganggu resistensi piston, saengga ngerti ciri-ciri switching cepet lan tekanan kurang.

    2021-07-07

  • Katup gerbang pisau mlebu negara saya ing taun 1980an. Kurang saka rong dekade, jajaran aplikasi wis berkembang saka lapangan biasa menyang industri sing luwih akeh, wiwit nyiyapake batubara, debit gangue, lan debit slag ing tambang lan pembangkit listrik nganti perawatan limbah Urban wis berkembang saka pipa industri umum menyang sistem pipa khusus kanggo panganan, kebersihan, lan obat-obatan.

    2021-07-07

  • Prinsip kerja: Nalika sistem kebak banyu, gas ing banyu terus ucul menyang titik paling dhuwur amarga owah-owahan suhu lan tekanan. Nalika tekanan gas luwih gedhe tinimbang tekanan sistem, float bakal mudhun kanggo drive batang katup supaya mudhun, lan port tutup mbukak. Gas kasebut terus diluncurake.

    2021-07-07

 1