Katup Gerbang Pisau Wesi
  • Katup Gerbang Pisau WesiKatup Gerbang Pisau Wesi

Katup Gerbang Pisau Wesi

Kita nyuplai Ductile Iron Knife Gate Valve. Jangkunge aplikasine jembar banget, wiwit pertambangan batubara ing tambang lan pembangkit listrik, debit slag, debit slag, nganti perawatan limbah kutha; saka transportasi bubur semen lan pabrik kertas menyang panganan, sanitasi, obat lan pipa profesional liyane. Desain Katup Gerbang Knife sing tipis rampung ngatasi katup gerbang biasa, katup gerbang lempengan, katup bola, katup globe, katup pengatur, katup kupu-kupu lan sapanunggalane kanthi kaluwihan volume cilik, bobot entheng, resistensi aliran cilik, ora ana akumulasi slag, gampang dipasang lan gampang dibongkar. Resistensi aliran gedhe, akeh papan, gampang ditumpuk slag, lan angel dipasang lan dirawat. Mula, akeh gerbang sing dipotong kanthi tujuan umum lan gerbang sing ngatur diganti nganggo Knife Gate Valve. Kita ngarep-arep dadi mitra jangka panjang ing China.

Kirim Pitakonan

Deskripsi Produk

Katup Gerbang Pisau Wesi


1.Pambuka Produk

Jangkauan aplikasie jembar banget, wiwit saka pertambangan batubara ing tambang lan pembangkit listrik, debit slag, debit slag, nganti perawatan limbah kutha; saka transportasi bubur semen lan pabrik kertas menyang panganan, sanitasi, obat lan pipa profesional liyane. Desain Katup Gerbang Knife sing tipis rampung ngatasi katup gerbang biasa, katup gerbang lempengan, katup bola, katup globe, katup pengatur, katup kupu-kupu lan sapanunggalane kanthi kaluwihan volume cilik, bobot entheng, resistensi aliran cilik, ora ana akumulasi slag, gampang dipasang lan gampang dibongkar. Resistensi aliran gedhe, akeh papan, gampang ditumpuk slag, lan angel dipasang lan dirawat. Mula, akeh gerbang sing dipotong kanthi tujuan umum lan gerbang sing ngatur diganti nganggo Knife Gate Valve. Kita ngarep-arep dadi mitra jangka panjang ing China.


2. Parameter Produk (Spesifikasi)



3. Fitur Produk lan Aplikasi

Bisa digunakake minangka flange penengah utawa tutup gerbang terminal0.

Utas batang eksternal. Ora kontak karo medium. Ing katup banjir opsional batang tambahan sing kasedhiya kasedhiya.

Sealing ing loro-lorone € "keamanan fungsi sing dhuwur ing arah aliran loro, kurang torsi.

Torsi operasi sing sithik € drive sing luwih cilik, utamane kanggo pneumatik.

Segel transversal bisa diganti tanpa nyopot katup gerbang.

Flanged and Drilling Nindakake ANSI B16.1 Kelas 125 / EN 1092-2 PN16.

300psi / PN16.

Interior lan Eksterior Epoxy Dilapisi Fusion dadi Standar AWWA C550.


4. Rincian Produk


5. Pangiriman, Pengiriman Lan Servis

Kirim saka Qingdao utawa Seaports liyane


6. FAQ

 

Q

A

1

Pira dina sampeyan kudu nginstal peralatan kasebut?

Ora dikarepake

2

Pira staf ing luar negeri sing sampeyan kirim kanggo nginstal peralatan kasebut?

Ora dikarepake

3

Apa aku bisa ngirim dhuwit menyang sampeyan, banjur sampeyan mbayar supplier liyane?

YES

4

Apa aku bisa ngirim barang saka pemasok liyane menyang pabrik sampeyan? Banjur mbukak bebarengan?

YES

5

Kapan sampeyan bakal ninggalake pabrik lan preinan festival musim semi?

Miturut peraturan nasional.

6

Apa peralatan kasebut bisa dipasang ing cuaca sing panas?

YES

7

Apa produk sampeyan bisa dipasang ing cuaca sing adhem?

YES

8

Apa sampeyan duwe kantor ing Shanghai utawa guangzhou sing bisa dakunjungi?

TANPA BISA.

9

Apa sampeyan bisa ngutus staf sampeyan kanggo nginstal peralatan kasebut?

Ora dikarepake

10

Apa aku mung bisa tuku suku cadang saka sampeyan?

YES

11

Apa sampeyan bakal melu pameran kanggo nampilake produk sampeyan?

YES

12

Apa sampeyan bisa ngirim peralatan menyang gudangku ing guangzhou?

YES

13

Suwene sampeyan kudu nyedhiyakake pilihan ngrancang kanggo kita?

Paling 3 dina.

14

Apa standarisasi produk sampeyan?

AWWA BS AIP WRAS FM.

15

Kepiye carane ngemas peralatan kasebut?

Rembugan karo pelanggan.

16

Apa sampeyan bisa ngrancang peralatan miturut ukuran kita?

YES

17

Pira taun sampeyan perusahaan nggawe peralatan iki?

5 taun.

18

Sertifikat sing sampeyan duwe kanggo peralatan sampeyan?

FM.

19

Pira staf sampeyan ing pabrik sampeyan?

200

20

Apa sampeyan duwe agen ing negara iki?

TANPA BISA.

21

Apa sampeyan duwe gambar proyek nyata saka peralatan kasebut?

YES

22

Sepira jarak pabrik sampeyan saka hotel kutha?

10 km.

23

Adoh pabrik sampeyan saka bandara?

10 km.

24

Suwene wektu kanggo njupuk saka guangzhou menyang pabrik sampeyan?

5 jam.

25

Dununge pabrik sampeyan?

Kota Weifang, provinsi Shandong.

26

Apa sampeyan nyedhiyakake suku cadang gratis?

Iku gumantung.

27

Apa umur sawetara produk sampeyan?

Kabeh wong.

28

Apa sampeyan duwe manual instalasi sing rinci lan profesional?

YES

29

Yen OEM bisa ditampa?

YES

30

Apa sampeyan nyedhiyakake conto? Gratis utawa dikenani biaya?

Iku gumantung.

31

Apa jangka pembayaran sampeyan?

30% pambayaran sadurunge, 70% mbayar sadurunge dikirim.

32

Apa MOQ sampeyan?

Wadah siji.

33

Apa sampeyan perusahaan dagang utawa pabrikan?

Perusahaan klompok gabungan Perdagangan lan Industri.

34

Suwene kiriman sampeyan?

25-40 dina.





Hot Tags: Katup Gerbang Pisau Besi, China, Produsen, Pemasok, Pabrik, Murah, Rega murah, Maju, Kualitas, FM

Produk sing gegandhengan