Katup Gerbang Pisau Baja
  • Katup Gerbang Pisau BajaKatup Gerbang Pisau Baja

Katup Gerbang Pisau Baja

Kita nyuplai Katup Gerbang Pisau Baja. Kisaran aplikasi sing jembar banget, wiwit saka pertambangan batubara ing tambang lan pembangkit listrik, debit slag, debit slag, nganti perawatan limbah kutha; saka transportasi bubur semen lan pabrik kertas menyang panganan, sanitasi, obat lan pipa profesional liyane. Desain Katup Gerbang Knife sing tipis rampung ngatasi katup gerbang biasa, katup gerbang lempengan, katup bola, katup globe, katup pengatur, katup kupu-kupu lan sapanunggalane kanthi kaluwihan volume cilik, bobot entheng, resistensi aliran cilik, ora ana akumulasi slag, gampang dipasang lan gampang dibongkar. Resistensi aliran gedhe, akeh papan, gampang ditumpuk slag, lan angel dipasang lan dirawat. Mula, akeh gerbang sing dipotong kanthi tujuan umum lan gerbang sing ngatur diganti nganggo Knife Gate Valve. Kita ngarepake dadi mitra jangka panjang ing China.

Kirim Pitakonan

Deskripsi Produk

Katup Gerbang Pisau Baja


1.Pambuka Produk

Jangkauan aplikasie jembar banget, wiwit saka pertambangan batubara ing tambang lan pembangkit listrik, debit slag, debit slag, nganti perawatan limbah kutha; saka transportasi bubur semen lan pabrik kertas menyang panganan, sanitasi, obat lan pipa profesional liyane. Desain Katup Gerbang Knife sing tipis rampung ngatasi katup gerbang biasa, katup gerbang lempengan, katup bola, katup globe, katup pengatur, katup kupu-kupu lan sapanunggalane kanthi kaluwihan volume cilik, bobot entheng, resistensi aliran cilik, ora ana akumulasi slag, gampang dipasang lan gampang dibongkar. Resistensi aliran gedhe, akeh papan, gampang ditumpuk slag, lan angel dipasang lan dirawat. Mula, akeh gerbang sing dipotong kanthi tujuan umum lan gerbang sing ngatur diganti nganggo Knife Gate Valve. Kita ngarepake dadi mitra jangka panjang ing China.


2.ProductParameter (Spesifikasi)



3.Fitur Produk lan Aplikasi

Bisa digunakake minangka flange penengah utawa tutup gerbang terminal.

Utas batang eksternal. Ora kontak karo medium. Ing katup banjir opsional batang tambahan sing kasedhiya kasedhiya.

Sealing ing loro-lorone - keamanan fungsi sing dhuwur ing arah aliran loro, kurang torsi.

Torsi operasi sithik "drive sing luwih cilik, utamane kanggo pneumatik.

Segel transversal bisa diganti tanpa nyopot katup gerbang.

Flanged lan Drilling Nindakake ANSI B16.5 / EN 1092-1 PN16.

300psi / PN16.


4. Rincian Produk

Bahan Bagian Utama

BAGIAN NAMA

MATERI

 

Waja KARBON

STAINLESS STEEL

BADAN

ASTM A216 WCB

ASTM A351 CF8

ASTM A351 CF8M

ASTM A351 CF3

ASTM A351 CF3M

KULIT

NBRã € CRã € EPDMã € FPM

WEDI

ASTM A240 304

ASTM A240 304

ASTM A240 316

ASTM A240 304L

ASTM A240 316L

PAKET

PTFE

YOKE BOLT

ASTM A193 B7

ASTM A193 B8

ASTM A193 B8

ASTM A193 B8

ASTM A193 B8

YOKE NUT

ASTM A194 2H

ASTM A194 8

ASTM A194 8

ASTM A194 8

ASTM A194 8

GLAND

ASTM A216 WCB

ASTM A351 CF8

ASTM A351 CF8M

ASTM A351 CF3

ASTM A351 CF3M

YOKE

ASTM A216 WCB

ASTM A351 CF8

ASTM A351 CF8

ASTM A351 CF8

ASTM A351 CF8

GLAND BOLT

ASTM A193 B7

ASTM A193 B8

ASTM A193 B8

ASTM A193 B8

ASTM A193 B8

GLAND NUT

ASTM A194 2H

ASTM A194 8

ASTM A194 8

ASTM A194 8

ASTM A194 8

WEDI BOLT

ASTM A193 B7

ASTM A193 B8

ASTM A193 B8

ASTM A193 B8

ASTM A193 B8

WEDI NUT

ASTM A194 2H

ASTM A194 8

ASTM A194 8

ASTM A194 8

ASTM A194 8

WEDI HOLDER

ASTM A276 410

ASTM A276 304

ASTM A276 316

ASTM A276 304L

ASTM A276 316L

GUNUNG

ASTM A276 410

ASTM A276 304

ASTM A276 316

ASTM A276 304L

ASTM A276 316L

GUNUNG NUT

ASTM B62

ASTM B62

ASTM B62

ASTM B62

ASTM B62

GASKET

ASTM B16

ASTM B16

ASTM B16

ASTM B16

ASTM B16

TANGAN

ASTM A536

ASTM A536

ASTM A536

ASTM A536

ASTM A536

TANGAN NUT

Waja KARBON

Waja KARBON

Waja KARBON

Waja KARBON

Waja KARBON


5. Pangiriman, Pengiriman Lan Servis

Kiriman sakaQingdaooranotherSeaports


6. FAQ

 

Q

A

1

Pira dina sampeyan kudu nginstal peralatan kasebut?

Ora dikarepake

2

Pira staf ing luar negeri sing sampeyan kirim kanggo nginstal peralatan kasebut?

Ora dikarepake

3

Apa aku bisa ngirim dhuwit menyang sampeyan, banjur sampeyan mbayar supplier liyane?

YES

4

Apa aku bisa ngirim barang saka pemasok liyane menyang pabrik sampeyan? Banjur mbukak bebarengan?

YES

5

Kapan sampeyan bakal ninggalake pabrik lan preinan festival musim semi?

Miturut peraturan nasional.

6

Apa peralatan kasebut bisa dipasang ing cuaca sing panas?

YES

7

Apa produk sampeyan bisa dipasang ing cuaca sing adhem?

YES

8

Apa sampeyan duwe kantor ing Shanghai utawa guangzhou sing bisa dakunjungi?

TANPA BISA.

9

Apa sampeyan bisa ngutus staf sampeyan kanggo nginstal peralatan kasebut?

Ora dikarepake

10

Apa aku mung bisa tuku suku cadang saka sampeyan?

YES

11

Apa sampeyan bakal melu pameran kanggo nampilake produk sampeyan?

YES

12

Apa sampeyan bisa ngirim peralatan menyang gudangku ing guangzhou?

YES

13

Suwene sampeyan kudu nyedhiyakake pilihan ngrancang kanggo kita?

Paling 3 dina.

14

Apa standarisasi produk sampeyan?

AWWA BS AIP WRAS FM.

15

Kepiye carane ngemas peralatan kasebut?

Rembugan karo pelanggan.

16

Apa sampeyan bisa ngrancang peralatan miturut ukuran kita?

YES

17

Pira taun sampeyan perusahaan nggawe peralatan iki?

5 taun.

18

Sertifikat sing sampeyan duwe kanggo peralatan sampeyan?

FM.

19

Pira staf sampeyan ing pabrik sampeyan?

200

20

Apa sampeyan duwe agen ing negara iki?

TANPA BISA.

21

Apa sampeyan duwe gambar proyek nyata saka peralatan kasebut?

YES

22

Sepira jarak pabrik sampeyan saka hotel kutha?

10 km.

23

Adoh pabrik sampeyan saka bandara?

10 km.

24

Suwene wektu kanggo njupuk saka guangzhou menyang pabrik sampeyan?

5 jam.

25

Dununge pabrik sampeyan?

Kota Weifang, provinsi Shandong.

26

Apa sampeyan nyedhiyakake suku cadang gratis?

Iku gumantung.

27

Apa umur sawetara produk sampeyan?

Kabeh wong.

28

Apa sampeyan duwe manual instalasi sing rinci lan profesional?

YES

29

Yen OEM bisa ditampa?

YES

30

Apa sampeyan nyedhiyakake conto? Gratis utawa dikenani biaya?

Iku gumantung.

31

Apa jangka pembayaran sampeyan?

30% pambayaran sadurunge, 70% mbayar sadurunge dikirim.

32

Apa MOQ sampeyan?

Wadah siji.

33

Apa sampeyan perusahaan dagang utawa pabrikan?

Perusahaan klompok gabungan Perdagangan lan Industri.

34

Suwene kiriman sampeyan?

25-40 dina.




Hot Tags: Katup Gerbang Pisau Baja, China, Produsen, Pemasok, Pabrik, Murah, Rega murah, Maju, Kualitas, FM

Produk sing gegandhengan