Katup Kupu Kupu Baja (SS) (Alur)
  • Katup Kupu Kupu Baja (SS) (Alur)Katup Kupu Kupu Baja (SS) (Alur)

Katup Kupu Kupu Baja (SS) (Alur)

Kita nyedhiyakake Katup Kupu Kupu-Kupu (SS) Kupu-Kupu (Alur). Katup Kupu-Kupu HISPEED® (SS) Kupu-kupu (Groove) digunakake, kayata, minangka katup kendali banyu, pompa, lan pompa. HISPEED® Cast Steel (SS) Katup Kupu-kupu (Groove) bisa digunakake ing aplikasi komersial lan industri, kalebu pasokan banyu, banyu limbah, pasokan gas, perlindungan geni, HVAC lan irigasi. Pilih Kancing Kupu-Kupu HISPEED® (SS) Kupu Kupu (Groove) kanggo serbaguna sing paling ditemtokake lan opsi katup ekonomi ing aplikasi komersial, mekanik lan industri. Katup kupu nganggo AWWA C606 Alur, sambungan ujung alur supaya gampang dipasang lan bisa diakses. Kita ngarep-arep bakal dadi mitra jangka panjang ing China.

Kirim Pitakonan

Deskripsi Produk

Katup Kupu Kupu Baja (SS) (Alur)


1.Pambuka Produk

THE HISPEED & reg; Katup Kupu-Kupu Baja (SS) Kupu-kupu (Groove) digunakake, kayata, katup kontrol banyu sistem, bagean lan pompa. HISPEED & reg; Katup Kupu-Kupu Baja (Groove) bisa digunakake ing aplikasi komersial lan industri, kalebu pasokan banyu, banyu limbah, pasokan gas, perlindungan geni, HVAC lan irigasi. Pilih HISPEED & reg; Katup Kupu-Kupu Baja (Groove) kanggo pilihan katup sing paling ditemtokake, serbaguna lan ekonomis ing aplikasi komersial, mekanik lan industri. Katup kupu iki nganggo Alur AWWA C606, sambungan ujung alur supaya gampang dipasang lan bisa diakses. Kita ngarep-arep dadi dawa sampeyan mitra jangka ing China.


2. Parameter Produk (Spesifikasi)



3. Fitur Produk lan Aplikasi

Rated ruangan lan njero ruangan

Indikator Posisi Jenis Bendera

Ukuran Face to Face menyang MSS SP-67

Dimensi Groove Ends ketemu AWWA C606

300PSI

Interior lan Eksterior Epoxy Dilapisi Fusion dadi Standar AWWA C550


4. Rincian Produk


5. Pangiriman, Pengiriman Lan Servis

Kirim saka Qingdao utawa Seaports liyane


6. FAQ

 

Q

A

1

Pira dina sampeyan kudu nginstal peralatan kasebut?

Ora dikarepake

2

Pira staf ing luar negeri sing sampeyan kirim kanggo nginstal peralatan kasebut?

Ora dikarepake

3

Apa aku bisa ngirim dhuwit menyang sampeyan, banjur sampeyan mbayar supplier liyane?

YES

4

Apa aku bisa ngirim barang saka pemasok liyane menyang pabrik sampeyan? Banjur mbukak bebarengan?

YES

5

Kapan sampeyan bakal ninggalake pabrik lan preinan festival musim semi?

Miturut peraturan nasional.

6

Apa peralatan kasebut bisa dipasang ing cuaca sing panas?

YES

7

Apa produk sampeyan bisa dipasang ing cuaca sing adhem?

YES

8

Apa sampeyan duwe kantor ing Shanghai utawa guangzhou sing bisa dakunjungi?

TANPA BISA.

9

Apa sampeyan bisa ngutus staf sampeyan kanggo nginstal peralatan kasebut?

Ora dikarepake

10

Apa aku mung bisa tuku suku cadang saka sampeyan?

YES

11

Apa sampeyan bakal melu pameran kanggo nampilake produk sampeyan?

YES

12

Apa sampeyan bisa ngirim peralatan menyang gudangku ing guangzhou?

YES

13

Suwene sampeyan kudu nyedhiyakake pilihan ngrancang kanggo kita?

Paling 3 dina.

14

Apa standarisasi produk sampeyan?

AWWA BS AIP WRAS FM.

15

Kepiye carane ngemas peralatan kasebut?

Rembugan karo pelanggan.

16

Apa sampeyan bisa ngrancang peralatan miturut ukuran kita?

YES

17

Pira taun sampeyan perusahaan nggawe peralatan iki?

5 taun.

18

Sertifikat sing sampeyan duwe kanggo peralatan sampeyan?

FM.

19

Pira staf sampeyan ing pabrik sampeyan?

200

20

Apa sampeyan duwe agen ing negara iki?

TANPA BISA.

21

Apa sampeyan duwe gambar proyek nyata saka peralatan kasebut?

YES

22

Sepira jarak pabrik sampeyan saka hotel kutha?

10 km.

23

Adoh pabrik sampeyan saka bandara?

10 km.

24

Suwene wektu kanggo njupuk saka guangzhou menyang pabrik sampeyan?

5 jam.

25

Dununge pabrik sampeyan?

Kota Weifang, provinsi Shandong.

26

Apa sampeyan nyedhiyakake suku cadang gratis?

Iku gumantung.

27

Apa umur sawetara produk sampeyan?

Kabeh wong.

28

Apa sampeyan duwe manual instalasi sing rinci lan profesional?

YES

29

Yen OEM bisa ditampa?

YES

30

Apa sampeyan nyedhiyakake conto? Gratis utawa dikenani biaya?

Iku gumantung.

31

Apa jangka pembayaran sampeyan?

30% pambayaran sadurunge, 70% mbayar sadurunge dikirim.

32

Apa MOQ sampeyan?

Wadah siji.

33

Apa sampeyan perusahaan dagang utawa pabrikan?

Perusahaan klompok gabungan Perdagangan lan Industri.

34

Suwene kiriman sampeyan?

25-40 dina.





Hot Tags: Katup Kupu-Kupu Baja (SS) Kupu-kupu (Alur), Tiongkok, Produsen, Pemasok, Pabrik, Murah, Rega murah, Maju, Kualitas, FM