300PSI Ductile Iron Double Eccentric Butterve Valve
  • 300PSI Ductile Iron Double Eccentric Butterve Valve300PSI Ductile Iron Double Eccentric Butterve Valve

300PSI Ductile Iron Double Eccentric Butterve Valve

Kita nyuplai 300PSI Ductile Iron Double Eccentric Butterve Valve. HISPEED® Ductile Iron Double Eccentric Butterve Valve digunakake, contone, minangka sistem, sectional lan pump water control Valve. HISPEED® Ductile Iron Double Eccentric Butterve Valve bisa digunakake ing komersial aplikasi industri, kalebu pasokan banyu, banyu limbah, pasokan gas, perlindungan geni, HVAC lan irigasi. Pilih HISPEED® Ductile Iron Double Eccentric Butterve Valve kanggo pilihan katup sing paling spesifik, serbaguna lan ekonomis ing aplikasi komersial, mekanik lan industri. Katup kupu nduwe instalasi lan aksesibilitas flange Kelas 125. Kita ngarep-arep dadi mitra jangka panjang ing China.

Kirim Pitakonan

Deskripsi Produk

300PSI Ductile Iron Double Eccentric Butterve Valve


1.Pambuka Produk

THE HISPEED & reg; Ductile Iron Double Eksentri Kupu Kupu digunakake, contone, minangka sistem, bagean lan pompa katup kontrol banyu. HISPEED & reg; Ductile Iron Double Eccentric Butterve Valve bisa digunakake ing aplikasi komersial lan industri, kalebu pasokan banyu, banyu limbah, pasokan gas, perlindungan geni, HVAC lan irigasi. Pilih HISPEED & reg; Ductile Iron Double Eccentric Butterve Valve kanggo pilihan katup sing paling ditemtokake, serbaguna lan ekonomis ing aplikasi komersial, mekanik lan industri. Katup kupu kasebut nduweni flange Kelas 125, gampang dipasang lan gampang diakses. Kita ngarep-arep dadi mitra jangka panjang ing China.


2. Parameter Produk (Spesifikasi)



3. Fitur Produk lan Aplikasi

Ketemu utawa ngluwihi AWWA C504 / C516

Jinis eksentrik dobel

Desain sing kuat

Kursi stainless steel dipasang ing awak

Flange soyo tambah sesuai karo MSS-SP-102 utawa ISO 5211

Flange lan pengeboran tundhuk karo ASME B16.1 Class125

300PSI

Interior lan Eksterior Epoxy Dilapisi Fusion dadi Standar AWWA C550


4. Rincian Produk



5. Pangiriman, Pengiriman Lan Servis

Kirim saka Qingdao utawa Seaports liyane


6. FAQ

 

Q

A

1

Pira dina sampeyan kudu nginstal peralatan kasebut?

Ora dikarepake

2

Pira staf ing luar negeri sing sampeyan kirim kanggo nginstal peralatan kasebut?

Ora dikarepake

3

Apa aku bisa ngirim dhuwit menyang sampeyan, banjur sampeyan mbayar supplier liyane?

YES

4

Apa aku bisa ngirim barang saka pemasok liyane menyang pabrik sampeyan? Banjur mbukak bebarengan?

YES

5

Kapan sampeyan bakal ninggalake pabrik lan preinan festival musim semi?

Miturut peraturan nasional.

6

Apa peralatan kasebut bisa dipasang ing cuaca sing panas?

YES

7

Apa produk sampeyan bisa dipasang ing cuaca sing adhem?

YES

8

Apa sampeyan duwe kantor ing Shanghai utawa guangzhou sing bisa dakunjungi?

TANPA BISA.

9

Apa sampeyan bisa ngutus staf sampeyan kanggo nginstal peralatan kasebut?

Ora dikarepake

10

Apa aku mung bisa tuku suku cadang saka sampeyan?

YES

11

Apa sampeyan bakal melu pameran kanggo nampilake produk sampeyan?

YES

12

Apa sampeyan bisa ngirim peralatan menyang gudangku ing guangzhou?

YES

13

Suwene sampeyan kudu nyedhiyakake pilihan ngrancang kanggo kita?

Paling 3 dina.

14

Apa standarisasi produk sampeyan?

AWWA BS AIP WRAS FM.

15

Kepiye carane ngemas peralatan kasebut?

Rembugan karo pelanggan.

16

Apa sampeyan bisa ngrancang peralatan miturut ukuran kita?

YES

17

Pira taun sampeyan perusahaan nggawe peralatan iki?

5 taun.

18

Sertifikat sing sampeyan duwe kanggo peralatan sampeyan?

FM.

19

Pira staf sampeyan ing pabrik sampeyan?

200

20

Apa sampeyan duwe agen ing negara iki?

TANPA BISA.

21

Apa sampeyan duwe gambar proyek nyata saka peralatan kasebut?

YES

22

Sepira jarak pabrik sampeyan saka hotel kutha?

10 km.

23

Adoh pabrik sampeyan saka bandara?

10 km.

24

Suwene wektu kanggo njupuk saka guangzhou menyang pabrik sampeyan?

5 jam.

25

Dununge pabrik sampeyan?

Kota Weifang, provinsi Shandong.

26

Apa sampeyan nyedhiyakake suku cadang gratis?

Iku gumantung.

27

Apa umur sawetara produk sampeyan?

Kabeh wong.

28

Apa sampeyan duwe manual instalasi sing rinci lan profesional?

YES

29

Yen OEM bisa ditampa?

YES

30

Apa sampeyan nyedhiyakake conto? Gratis utawa dikenani biaya?

Iku gumantung.

31

Apa jangka pembayaran sampeyan?

30% pambayaran sadurunge, 70% mbayar sadurunge dikirim.

32

Apa MOQ sampeyan?

Wadah siji.

33

Apa sampeyan perusahaan dagang utawa pabrikan?

Perusahaan klompok gabungan Perdagangan lan Industri.

34

Suwene kiriman sampeyan?

25-40 dina.





Hot Tags: 300PSI Ductile Iron Double Eccentric Butterve Valve, China, Produsen, Pemasok, Pabrik, Murah, Rega murah, Advanced, Quality, FM