Katup kursi sudut tipe Y Steel
  • Katup kursi sudut tipe Y SteelKatup kursi sudut tipe Y Steel

Katup kursi sudut tipe Y Steel

Kami nyedhiyakake Katup kursi sudut tipe Y Steel. Klep kursi sudut tipe YPEIEL dirancang lan diproduksi kanggo nyedhiyakake umur layanan lan katergantungan maksimal. Katup kursi sudut Steel HEPEED® Stainless Steel bisa digunakake ing komersial lan aplikasi industri, kalebu ngombe Bir, Nyetak lan dicelup, misahake Udara, Farmasi, Isi, Industri kimia, Sterilisasi, Peralatan busa Perlindhungan lingkungan, lsp. Pilih klep kursi sudut-tipe HISPEED® Stainless Steel kanggo pilihan katup sing paling ditemtokake, serbaguna lan ekonomis ing aplikasi komersial, mekanik lan industri. Kita ngarep-arep dadi mitra jangka panjang ing China.

Kirim Pitakonan

Deskripsi Produk

Katup kursi sudut tipe Y Steel


1.Pambuka Produk

The HISPEED® Katup kursi sudut tipe Y Steels are designed and manufactured to provide maximum service life and dependability.The HISPEED® Katup kursi sudut tipe Y Steel may be used in commercial and industrial applications,including Beer drink,Printing and dyeing,Air separation,Pharmaceutical,Filling,Chemical industry,Sterilization,Foam equipment,Environmental protection etc.Choose HISPEED®  Katup kursi sudut tipe Y Steels for the most specified, versatile and economical valve option in commercial, mechanical and industrial applications.We are expecting to become your long term partner in China.


2. Parameter Produk (Spesifikasi)


3. Fitur Produk lan Aplikasi

Fiux gedhe, resistensi kurang, ora ana palu banyu

Desain tipe Y, tambahake aliran 30%

Umur dawa

Koreksi otomatis batang katup, pelumas awake dhewe, tanpa perawatan

Silinder digawe saka waja tahan karat, sing luwih apik ing lingkungan sing keras lan bisa diputer 360 °.


4. Rincian Produk

Tekanan Cairan: Maksimum 16bar (232psi)

Tekanan Kontrol: 3-8bar (43.5-116psi)

Cairan Kontrol: udara sing dikompresi resik utawa gas netral

Bahan Awak: CF8M / CF8

Bahan Segel: PTFE
Bahan Aktuator: CF8 (silinder 40mm-90mm), AL (silinder 90mm-125mm)

Ukuran Aktuator: 40mm, 50mm, 63mm, 90mm, 125mm

Cairan sing Bisa ditrapake: banyu, alkohol, minyak, bahan bakar, uap, gas netral utawa pelarut Organik cair, larutan asam-asam

Viskositas Cairan: Maks 600mm2 / s

Suhu cairan: -10 ° C - + 180 ° C (jinis suhu normal PTFE)

+ 25 ° C- + 220 ° C (jinis suhu dhuwur PTFE)

Suhu sekitar: -10 ° C - + 80 ° C

Jinis Kontrol: tumindak siji biasane ditutup, biasane mbukak, tumindak pindho biasane ditutup, tumindak bebas dobel

Sambungan: Utas, las, flanged, pas cepet

Rating bocor: DIN EN 12266 Kelas A


5. Pangiriman, Pengiriman Lan Servis

Kirim saka Qingdao utawa Seaports liyane


6. FAQ

 

Q

A

1

Pira dina sampeyan kudu nginstal peralatan kasebut?

Ora dikarepake

2

Pira staf ing luar negeri sing sampeyan kirim kanggo nginstal peralatan kasebut?

Ora dikarepake

3

Apa aku bisa ngirim dhuwit menyang sampeyan, banjur sampeyan mbayar supplier liyane?

YES

4

Apa aku bisa ngirim barang saka pemasok liyane menyang pabrik sampeyan? Banjur mbukak bebarengan?

YES

5

Kapan sampeyan bakal ninggalake pabrik lan preinan festival musim semi?

Miturut peraturan nasional.

6

Apa peralatan kasebut bisa dipasang ing cuaca sing panas?

YES

7

Apa produk sampeyan bisa dipasang ing cuaca sing adhem?

YES

8

Apa sampeyan duwe kantor ing Shanghai utawa guangzhou sing bisa dakunjungi?

TANPA BISA.

9

Apa sampeyan bisa ngutus staf sampeyan kanggo nginstal peralatan kasebut?

Ora dikarepake

10

Apa aku mung bisa tuku suku cadang saka sampeyan?

YES

11

Apa sampeyan bakal melu pameran kanggo nampilake produk sampeyan?

YES

12

Apa sampeyan bisa ngirim peralatan menyang gudangku ing guangzhou?

YES

13

Suwene sampeyan kudu nyedhiyakake pilihan ngrancang kanggo kita?

Paling 3 dina.

14

Apa standarisasi produk sampeyan?

AWWA BS AIP WRAS FM.

15

Kepiye carane ngemas peralatan kasebut?

Rembugan karo pelanggan.

16

Apa sampeyan bisa ngrancang peralatan miturut ukuran kita?

YES

17

Pira taun sampeyan perusahaan nggawe peralatan iki?

5 taun.

18

Sertifikat sing sampeyan duwe kanggo peralatan sampeyan?

FM.

19

Pira staf sampeyan ing pabrik sampeyan?

200

20

Apa sampeyan duwe agen ing negara iki?

TANPA BISA.

21

Apa sampeyan duwe gambar proyek nyata saka peralatan kasebut?

YES

22

Sepira jarak pabrik sampeyan saka hotel kutha?

10 km.

23

Adoh pabrik sampeyan saka bandara?

10 km.

24

Suwene wektu kanggo njupuk saka guangzhou menyang pabrik sampeyan?

5 jam.

25

Dununge pabrik sampeyan?

Kota Weifang, provinsi Shandong.

26

Apa sampeyan nyedhiyakake suku cadang gratis?

Iku gumantung.

27

Apa umur sawetara produk sampeyan?

Kabeh wong.

28

Apa sampeyan duwe manual instalasi sing rinci lan profesional?

YES

29

Yen OEM bisa ditampa?

YES

30

Apa sampeyan nyedhiyakake conto? Gratis utawa dikenani biaya?

Iku gumantung.

31

Apa jangka pembayaran sampeyan?

30% pambayaran sadurunge, 70% mbayar sadurunge dikirim.

32

Apa MOQ sampeyan?

Wadah siji.

33

Apa sampeyan perusahaan dagang utawa pabrikan?

Perusahaan klompok gabungan Perdagangan lan Industri.

34

Suwene kiriman sampeyan?

25-40 dina.





Hot Tags: Katup kursi sudut tipe Y Steel, China, Produsen, Pemasok, Pabrik, Murah, Rega murah, Maju, Kualitas, FM