Cast Steel Y-Saringan
  • Cast Steel Y-SaringanCast Steel Y-Saringan

Cast Steel Y-Saringan

Kita nyedhiyakake Cast Steel Y-Strainer. Cast Steel Y-Strainer nyedhiyakake aliran lengkap kanthi tekanan minimal. Cast Steel Y-Strainer nduweni flange, gampang dipasang lan aksesibilitas. Cast Steel Y-Strainer HISPEED® bisa digunakake ing aplikasi komersial lan industri, kalebu kimia, biokimia, pulp & kertas, serat kimia, perlindungan lingkungan farmasi dll. Pilih HISPEED® Y-Strainers kanggo pilihan katup sing paling spesifik, serbaguna lan ekonomis ing aplikasi komersial, mekanik lan industri. Kita ngarep-arep bisa dadi mitra jangka panjang sampeyan ing China.

Kirim Pitakonan

Deskripsi Produk

Cast Steel Y-Saringan


1.Pambuka Produk

The Cast Steel Y-Saringan provides full flow with minimal pressure drop.The Cast Steel Y-Saringan features a flange, easy installation and accessibility.The HISPEED® flanged Cast Steel Y-Saringans may be used in commercial and industrial applications,including chemical,biochemistry,pulp&paper,chemical fiber,pharmaceutical,environmental protection etc.Choose HISPEED® Y-Strainers for the most specified, versatile and economical valve option in commercial, mechanical and industrial applications.We are expecting to become your long term partner in China.


2. Parameter Produk (Spesifikasi)



DIMENSI (mm) Kelas 150

NPS

DN

L (RF)

L1 (BW)

D

D1

D2

b

n-d

H

H1

W.T (Kg)

1.5

40

181

260.4

125

98.4

73

14.3

4-15

125

149

6

2

50

200

219

152

120.7

92

15.9

4-19

145

186

9

2.5

65

247.6

269.9

178

139.7

105

17.5

4-19

170

233

13

3

80

255.6

304.8

190

152.4

127

19.1

4-19

183

249

16

4

100

308

368.3

229

190.5

157

23.9

8-19

221

314

26

5

125

397

416

254

215.9

186

23.9

8-22

294

422

41

6

150

470

508

279

241.3

216

25.4

8-22

345

491

56

8

200

543

593.7

343

298.5

270

28.5

8-22

397

556

91

10

250

660.5

695.3

406

362

324

30.2

12-25

477

700

153

12

300

758.8

812.8

483

431.8

381

31.8

12-25

555

807

222

14

350

844.5

889

533

476.3

413

35

12-29

660

985

438


DIMENSI (mm) Kelas300

NPS

DN

L (RF)

L1 (BW)

D

D1

D2

b

n-d

H

H1

W.T (Kg)

1.5

40

181

260.4

155

114.3

73

20.7

4-22

120

153

8.5

2

50

219

219

165

127

92

22.2

8-19

129

164

11

2.5

65

269.9

269.9

190

149.2

105

25.4

8-22

178

243

17

3

80

304.8

304.8

210

168.3

127

28.6

8-22

183

250

23

4

100

368.3

368.3

254

200

157

31.8

8-22

225

314

37

5

125

415.9

415.9

279

235

186

34.9

8-22

294

417

55

6

150

490.5

490.5

318

269.9

216

36.5

12-22

344

496

83

8

200

593.7

593.7

381

330.2

270

41.3

12-25

407

571

129

10

250

695.3

695.3

445

387.3

324

47.6

16-29

495

682

202

12

300

812.8

812.8

521

450.8

381

50.8

16-32

570

810

298

14

350

889

889

584

514.3

413

54.0

20-32

660

985

502

 

3. Fitur Produk lan Aplikasi

Desain Dasar:ASME B16.34

Dimensi Ngadhepi rai Standar Manufaktur

Dimensi Flange Akhir:ASME B16.5

Butt Welding End:ASME B16.25

Inspeksi lan Test:ASME B16.34

Materials:ASTM


4. Rincian Produk

BAGIAN NAMA

MATERI

Waja KARBON

STAINLESS STEEL

Waja SUHU TINGGI

BADAN

ASTM A216 WCB

ASTM A351 CF8

ASTM A351 CF8M

ASTM A217 WC6

SCREEN

304

304

316

304

GASKET

304 + GRAPHITE

304 + GRAPHITE

316 + GRAPHITE

304 + GRAPHITE

PANUTUP

ASTM A216 WCB

ASTM A351 CF8

ASTM A351 CF8M

ASTM A217 WC6

PELAJARAN

ASTM A193 B7

ASTM A193 B8

ASTM A193 B8

ASTM A193 B16

NUT

ASTM A194 2H

ASTM A194 8

ASTM A194 8

ASTM A194 4

Plug

A105

304

316

304


5. Pangiriman, Pengiriman Lan Servis

Kirim saka Qingdao utawa Seaports liyane


6. FAQ

 

Q

A

1

Pira dina sampeyan kudu nginstal peralatan kasebut?

Ora dikarepake

2

Pira staf ing luar negeri sing sampeyan kirim kanggo nginstal peralatan kasebut?

Ora dikarepake

3

Apa aku bisa ngirim dhuwit menyang sampeyan, banjur sampeyan mbayar supplier liyane?

YES

4

Apa aku bisa ngirim barang saka pemasok liyane menyang pabrik sampeyan? Banjur mbukak bebarengan?

YES

5

Kapan sampeyan bakal ninggalake pabrik lan preinan festival musim semi?

Miturut peraturan nasional.

6

Apa peralatan kasebut bisa dipasang ing cuaca sing panas?

YES

7

Apa produk sampeyan bisa dipasang ing cuaca sing adhem?

YES

8

Apa sampeyan duwe kantor ing Shanghai utawa guangzhou sing bisa dakunjungi?

TANPA BISA.

9

Apa sampeyan bisa ngutus staf sampeyan kanggo nginstal peralatan kasebut?

Ora dikarepake

10

Apa aku mung bisa tuku suku cadang saka sampeyan?

YES

11

Apa sampeyan bakal melu pameran kanggo nampilake produk sampeyan?

YES

12

Apa sampeyan bisa ngirim peralatan menyang gudangku ing guangzhou?

YES

13

Suwene sampeyan kudu nyedhiyakake pilihan ngrancang kanggo kita?

Paling 3 dina.

14

Apa standarisasi produk sampeyan?

AWWA BS AIP WRAS FM.

15

Kepiye carane ngemas peralatan kasebut?

Rembugan karo pelanggan.

16

Apa sampeyan bisa ngrancang peralatan miturut ukuran kita?

YES

17

Pira taun sampeyan perusahaan nggawe peralatan iki?

5 taun.

18

Sertifikat sing sampeyan duwe kanggo peralatan sampeyan?

FM.

19

Pira staf sampeyan ing pabrik sampeyan?

200

20

Apa sampeyan duwe agen ing negara iki?

TANPA BISA.

21

Apa sampeyan duwe gambar proyek nyata saka peralatan kasebut?

YES

22

Sepira jarak pabrik sampeyan saka hotel kutha?

10 km.

23

Adoh pabrik sampeyan saka bandara?

10 km.

24

Suwene wektu kanggo njupuk saka guangzhou menyang pabrik sampeyan?

5 jam.

25

Dununge pabrik sampeyan?

Kota Weifang, provinsi Shandong.

26

Apa sampeyan nyedhiyakake suku cadang gratis?

Iku gumantung.

27

Apa umur sawetara produk sampeyan?

Kabeh wong.

28

Apa sampeyan duwe manual instalasi sing rinci lan profesional?

YES

29

Yen OEM bisa ditampa?

YES

30

Apa sampeyan nyedhiyakake conto? Gratis utawa dikenani biaya?

Iku gumantung.

31

Apa jangka pembayaran sampeyan?

30% pambayaran sadurunge, 70% mbayar sadurunge dikirim.

32

Apa MOQ sampeyan?

Wadah siji.

33

Apa sampeyan perusahaan dagang utawa pabrikan?

Perusahaan klompok gabungan Perdagangan lan Industri.

34

Suwene kiriman sampeyan?

25-40 dina.





Hot Tags: Steel Steel Y-Strainer, China, Produsen, Pemasok, Pabrik, Murah, Rega murah, Maju, Kualitas, FM