300PSI Rising Stem Resilient-Seated Gate Valve
  • 300PSI Rising Stem Resilient-Seated Gate Valve300PSI Rising Stem Resilient-Seated Gate Valve

300PSI Rising Stem Resilient-Seated Gate Valve

Kita nyuplai 300PSI Rising Stem Resilient-Seated Gate Valve. Katup gerbang nyedhiyakake aliran lengkap kanthi tekanan minimal. Katup gerbang dirancang kanggo dadi katup kontrol utama ing sistem pemercik api otomatis. Katup gerbang nduweni flange Kelas 125, koneksi ujung wajah datar supaya gampang dipasang lan bisa diakses. Sekrup njaba lan katup gerbang yoke disaranake nalika ditutup kanthi positif lan indikator visual cepet kanggo posisi mbukak / tertutup dibutuhake. Katup iki nduweni batang sing wis alur kanggo pemasangan switch tamper. Didhaptar dening Laboratorium Underwriter saka FM sing Disetujoni. Kita ngarep-arep bakal dadi mitra jangka panjang ing China.

Kirim Pitakonan

Deskripsi Produk

300PSI Rising Stem Resilient-Seated Gate Valve


1.Pambuka Produk

300PSI Rising Stem Resilient-Seated (OS&Y) Gate Valve dirancang kanggo dadi katup kontrol utama ing sistem pemercik api otomatis. Katup gerbang nduweni flange Kelas 125, koneksi ujung wajah datar supaya gampang dipasang lan bisa diakses. Katup gerbang sekrup lan yoke (OS&Y) dianjurake nalika ditutup positif lan indikator visual cepet mbukak / posisi tertutup dibutuhake. Katup iki nduweni batang sing wis alur kanggo pemasangan switch tamper. Didhaptar dening Laboratorium Underwriter saka FM sing Disetujoni. Kita ngarep-arep bakal dadi mitra jangka panjang ing China.


2. Parameter Produk (Spesifikasi)




3. Fitur Produk lan Aplikasi

Ketemu utawa ngluwihi AWWA C515

Waterway Lengkap

Packing sing bisa disetel

Wedge Besi mulur, EPDM Dienkapsulasi

Ukuran Face to Face menyang ANSI / ASME B16.10, EN558 S03

Pengeboran Flange menyang ANSI B16.1, Kelas 125

FM disetujoni Rating 300PSI

Interior lan Eksterior Epoxy Dilapisi Fusion dadi Standar AWWA C550


4. Rincian Produk

Kasedhiya nganggo Pengawasan Ngalih

ASTM B150 Batang Gangsa Kasedhiya

ASTM A276 Tipe 316/431/420 Kaja Stainless kasedhiya


5. Kualifikasi Produk


6. Pangiriman, Pengiriman Lan Servis

Kirim saka Qingdao utawa Seaports liyane

 

7. FAQ

 

Q

A

1

Pira dina sampeyan kudu nginstal peralatan kasebut?

Ora dikarepake

2

Pira staf ing luar negeri sing sampeyan kirim kanggo nginstal peralatan kasebut?

Ora dikarepake

3

Apa aku bisa ngirim dhuwit menyang sampeyan, banjur sampeyan mbayar supplier liyane?

YES

4

Apa aku bisa ngirim barang saka pemasok liyane menyang pabrik sampeyan? Banjur mbukak bebarengan?

YES

5

Kapan sampeyan bakal ninggalake pabrik lan preinan festival musim semi?

Miturut peraturan nasional.

6

Apa peralatan kasebut bisa dipasang ing cuaca sing panas?

YES

7

Apa produk sampeyan bisa dipasang ing cuaca sing adhem?

YES

8

Apa sampeyan duwe kantor ing Shanghai utawa guangzhou sing bisa dakunjungi?

TANPA BISA.

9

Apa sampeyan bisa ngutus staf sampeyan kanggo nginstal peralatan kasebut?

Ora dikarepake

10

Apa aku mung bisa tuku suku cadang saka sampeyan?

YES

11

Apa sampeyan bakal melu pameran kanggo nampilake produk sampeyan?

YES

12

Apa sampeyan bisa ngirim peralatan menyang gudangku ing guangzhou?

YES

13

Suwene sampeyan kudu nyedhiyakake pilihan ngrancang kanggo kita?

Paling 3 dina.

14

Apa standarisasi produk sampeyan?

AWWA BS AIP WRAS FM.

15

Kepiye carane ngemas peralatan kasebut?

Rembugan karo pelanggan.

16

Apa sampeyan bisa ngrancang peralatan miturut ukuran kita?

YES

17

Pira taun sampeyan perusahaan nggawe peralatan iki?

5 taun.

18

Sertifikat sing sampeyan duwe kanggo peralatan sampeyan?

FM.

19

Pira staf sampeyan ing pabrik sampeyan?

200

20

Apa sampeyan duwe agen ing negara iki?

TANPA BISA.

21

Apa sampeyan duwe gambar proyek nyata saka peralatan kasebut?

YES

22

Sepira jarak pabrik sampeyan saka hotel kutha?

10 km.

23

Adoh pabrik sampeyan saka bandara?

10 km.

24

Suwene wektu kanggo njupuk saka guangzhou menyang pabrik sampeyan?

5 jam.

25

Dununge pabrik sampeyan?

Kota Weifang, provinsi Shandong.

26

Apa sampeyan nyedhiyakake suku cadang gratis?

Iku gumantung.

27

Apa umur sawetara produk sampeyan?

Kabeh wong.

28

Apa sampeyan duwe manual instalasi sing rinci lan profesional?

YES

29

Yen OEM bisa ditampa?

YES

30

Apa sampeyan nyedhiyakake conto? Gratis utawa dikenani biaya?

Iku gumantung.

31

Apa jangka pembayaran sampeyan?

30% pambayaran sadurunge, 70% mbayar sadurunge dikirim.

32

Apa MOQ sampeyan?

Wadah siji.

33

Apa sampeyan perusahaan dagang utawa pabrikan?

Perusahaan klompok gabungan Perdagangan lan Industri.

34

Suwene kiriman sampeyan?

25-40 dina.





Hot Tags: 300PSI Rising Gate-Seated Gate Valve, China, Produsen, Pemasok, Pabrik, Murah, Rega murah, Advanced, Quality, FM